Puigdemont pateix en persona el mal servei dels trens del Corredor Mediterrani

L'Euromed en el que viatjava el president s'ha aturat cinc vegades des de Tarragona a Castelló

Carles Puigdemont, a l'Euromed
Carles Puigdemont, a l'Euromed | ACN
Redacció
20 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:09h
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat un cop més a l'Estat que "es posi les piles d'una vegada" amb el Corredor Mediterrani i permete que els trens siguen "competitius" en lloc d'haver de "passar per una via única a 30 o 40 quilòmetres per hora". El president ha llançat un contundent missatge: "No es pot governar l'Estat d'esquenes al Mediterrani".

I és que Puigdemont ha comprovat en persona les condicions de l'Euromed en tornar de València, on va participar este dilluns en una cimera sobre el corredor i s'ha reunit amb Ximo Puig. I és que l'Euromed en el que viatjava el president va quedar aturat fins a 5 cops des de Castelló a Tarragona, tal com ha publicat a Twitter el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que també l'acompanyava. “Un servei impropi del segle XXI”, ha afegit a la piulada.

El conseller, en el seu viatge accidentat de tornada, va tenir temps de fer diversos tuits relacionats amb el Corredor Mediterrani. Va començar dient que havia estat una setmana negra per a esta infraestructura, per seguir explicant que ha caigut el transport de mercaderies o que s'ha liquidat la concessionària del túnel de l'AVE al Pertús, entre d'altres. Rull ho va rubricar tot amb la piulada dient que s'havien quedat aturats cinc vegades.