Diumenge vinent, cantada de jotes i batuda d'arròs a la Festa de la Sega de l'Aldea

Serà el 25 de setembre, als arrossars del costat de l'Ermita

Cartell de la Festa de la Sega de l'Aldea
Cartell de la Festa de la Sega de l'Aldea | Ajuntament de l'Aldea
M.C.
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:19h
L'Aldea organitza per al proper diumenge, 25 de setembre la Festa de la Sega per reviure com els segadors d'anys enrere treballaven el procés sense ajuda de maquinària. Per tal de guarda fidelitat al màxim de detalls, l'Ajuntament de l'Aldea recomana que tots els participants de la jornada vagen vestits de pagès tradicional.

La festa començarà a les 10.30 del matí, quan els carros, segadors i tots els assistents sortiran des del camí del Xoperal. A les 11, segons l'organització, està previst que es comence la sega a l'arrossar situat a l'entorn de l'Ermita. En este mateix indret també hi haurà degustació de dolços tradicionals del Delta acompanyats de beguda típica. Els assistents també podran gaudir d'una cantada i ballada de jotes amb Guardet lo cantador, la seua Rondalla, i el Grup de Jota de l'Aldea.

A més, també s'ha organitzat una exhibició de BAC, lluita tradicional de les Terres de l'Ebre, a càrrec del Club Olímpic Kushin Kai. Finalment, a la una del migdia tindrà lloc la batuda de l'arròs segat, i a les dos, tothom qui vulga, podrà anar a degustar plats típics d'arròs als restaurants del municipi.