Relleu imminent de l'intendent dels Mossos a les Terres de l'Ebre i a Lleida

Monclús serà substituït a Terres de l'Ebre per l'intendent Rafael Comas, fins ara sotscap de la Regió Policial Camp de Tarragona.

D'esquerra a dreta: l'intendent dels Mossos a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Monclús; l'ex director general de la Policia, Manel Prat; i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Imatge d'arxiu del 2013.
D'esquerra a dreta: l'intendent dels Mossos a les Terres de l'Ebre, Francesc Xavier Monclús; l'ex director general de la Policia, Manel Prat; i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Imatge d'arxiu del 2013. | ACN / J. Marsal
ACN
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:44h
L'intendent dels Mossos d'Esquadra a Lleida, Josep Lluís Rossell, deixarà en els propers dies el càrrec de màxim responsable del cos policial a Ponent i serà substituït per Xavier Monclús, que ja va ocupar aquest càrrec durant 8 anys i actualment té esta mateixa responsabilitat però a les Terres de l'Ebre.

Segons ha confirmat el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, està previst que el relleu es faça efectiu al llarg de la setmana que ve. Rossell va arribar a Lleida l'any 2012, substituint Joan Figuera, que ocupava el càrrec des del gener de 2010. De fet, Figuera i Monclús es van intercanviar els càrrecs l'any 2010 i ara el segon tornarà a estar al capdavant dels mossos a Ponent. D'altra banda, segons ha pogut saber l'ACN, Monclús serà substituït a Terres de l'Ebre per l'intendent Rafael Comas, fins ara sotscap de la Regió Policial Camp de Tarragona.