Història amb final feliç: Bruna es retroba amb la seua família

La gosseta és localitzada prop de les Cases d'Alcanar

Bruna va ser trobada prop de les Cases d'Alcanar i ja és amb la seua família.
Bruna va ser trobada prop de les Cases d'Alcanar i ja és amb la seua família. | Cedida
Sofia Cabanes
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 14:51h
Poques històries com esta tenen un final tan feliç. Bruna, la gosseta perduda en l’aparatós accident de trànsit de diumenge passat a l’N-340, ja s’ha retrobat amb la seua família.

Diumenge a la tarde 3 joves tornaven d’un partit de futbol a Alcanar, quan el seu cotxe va sortir de la via al quilòmetre 1074, abans d’arribar a la Ràpita i, després de donar 3 voltes de campana, va anar a parar en un camp d’oliveres. El cotxe va quedar completament destrossat, però malgrat això, els tres ocupants van poder sortir del vehicle. Van patir algunes ferides de diversa consideració, de les quals s’estan recuperant, però la gosseta, que viatjava al cotxe amb ells, va desaparèixer. Creien que havia marxat per la finestra espantada, perquè no van trobar el seu cos. A partir d’aquí, van iniciar una recerca a la desesperada, al mateix lloc de l’accident, a la Ràpita, a les Cases, en diversos centres veterinaris i també a la Policia Municipal de la Ràpita, entre d’altres. “No ens van donar gaires esperances, perquè la gosseta no portava xip”, explica Fabi Andreola, una de les afectades.

El cas d'estos jóvens va saltar aleshores a les xarxes socials, diverses protectores d’animals del territori van compartir la foto i molta gent va començar a fer-se’n ressò. Fabi va contactar aleshores amb l’aguaita.cat i va ser precisament a través de la notícia publicada per este mitjà que es va localitzar a les persones que havien trobat la gosseta. Bruna havia estat tot este temps perduda pel camp, fins que la va trobar un veí de les Cases, conegut de Dídac Pla, el ciutadà que va veure la notícia i es va posar en contacte amb la família de la gosseta.

“Voldríem fer un agraïment molt especial a l’aguaita.cat, A.M.P.A.R.E de Móra la Nova, l’Associació Engrescats d’Amposta i els grups Mascotas perdidas de Tarragona i Animales perdidos y encontrados en España per la seua col·laboració desinteressada”, comenta Fabi Andreola, tant ella com el seu xicot, sabien que era molt difícil trobar la gosseta en vida després de tants dies, però mai van perdre l’esperança. “No té ni una rascada, és increïble”, afirma Fabi. Per a esta jove parella Bruna era molt especial, perquè la tenen des del dia que es van prometre matrimoni: “nosaltres som molt creients i pensem que això ha estat un miracle. Hem sortit il·lesos d’un accident com este i a sobre, quan ens deien que seria impossible, hem pogut trobar a Bruna en perfectes condicions”. El mal tràngol per a esta família ja ha acabat.
 

Estat amb què va quedar el cotxe accidentat. Foto: Cedida