El Campus Terres de l’Ebre de la URV comença curs amb 678 estudiants

194 són nous, és a dir, s’han matriculat per primera vegada per començar algun dels quatre graus que la URV impartix a Tortosa: ADE, educació infantil, educació primària i infermeria

El curs 2016-2017 ja està en marxa al campus ebrenc, amb prop de 700 alumnes en total.
El curs 2016-2017 ja està en marxa al campus ebrenc, amb prop de 700 alumnes en total. | Cedida
Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 15:36h
Després de les vacances d’estiu, el Campus Terres de l’Ebre de la URV ha iniciat esta setmana l’activitat docent i lectiva del curs 2016-2017 amb un total de 678 estudiants matriculats. 194 d'estos alumnes són nous, és a dir, s’han matriculat per primera vegada per començar algun dels quatre graus que la URV impartix a Tortosa: administració i direcció d’empresa (ADE), educació infantil, educació primària i infermeria. Es tracta d’una xifra, lleugerament superior a la de l’any passat, en què els nous matriculats van ser 181, si bé podria canviar les properes setmanes ja que la matrícula estarà oberta durant tot el mes de setembre per donar cabuda als alumnes que a hores d’ara estan duent a terme les proves d’accés a la universitat (PAU) o a possibles trasllats d’expedients d’altres universitats.

Pel que fa als graus, el d’infermeria és el que compta amb més estudiants matriculats, 282; seguit d’educació primària, 164; infantil, 119, i finalment ADE, 113.

Per tal de donar la benvinguda i explicar el funcionament del centre al nou alumnat, el Campus ha preparat les Jornades d’Acollida, que van començar ahir dimecres i que duraran fins a demà divendres. Durant estes jornades, els nous alumnes rebran informació, entre d’altres, sobre el pla d’estudis, metodologies d’aprenentatge, guia docent, horaris, serveis informàtics, programes d’intercanvi, tutoria acadèmica, òrgans de gestió de la universitat i possibilitats de participació dels estudiants, així com faran una visita de descoberta de l’edifici.