Començades les obres de la nova escola de música de Deltebre

El nou equipament s'ubica a l'edifici de l'escola bressol per aprofitar l'espai infrautilitzat

Membres de l'equip de govern de Deltebre visiten les obres de la nova escola de música
Membres de l'equip de govern de Deltebre visiten les obres de la nova escola de música | Cedida
Redacció
31 d'agost del 2016
Actualitzat el 07 de setembre a les 9:14h
Esta setmana han començat les obres de l’Escola de Música que s’ubicarà a l’edifici de l’Escola Bressol. La voluntat de l'Ajuntament és aprofitar un equipament que té capacitat per 250 alumnes però que en el darrer curs escolar només es van matricular 60 xiquets i xiquetes. Este matí l’equip de Govern de l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat una visita d’obres al nou equipament que s’està construint. Des d'allà, l'acalde, Lluís Soler, ha destacat que "l’objectiu d’esta actuació és la d’agrupar en un mateix equipament l’ensenyament reglat i complementari de manera que tinguem un espai totalment adaptat i amb les millors condicions possibles per a l’alumnat i per al professorat".

En la mateixa línia, l’alcalde ha destacat que "la posada en funcionament de l’Escola de Música és una de les demandes històriques de la ciutadania i, per este motiu, des de l’equip de govern hem considerat prioritari dur a terme esta actuació a fi de donar major oferta cultural i formativa en l’àmbit musical des de ben petits". D’esta manera, amb la futura posada en funcionament de l’Escola de Música, els alumnes podran rebre un ensenyament de qualitat amb unes condiciones idònies per a formar-se en esta matèria. El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha manifestat que "és necessari que Deltebre dispose d’una Escola de Música moderna que permetisca formar als alumnes principiants i als professionals que vulguen desenvolupar la seua tècnica".

Les obres, que tenen un cost al voltant de 30.000€, finalitzaran durant este mes de setembre sense impedir el funcionament ordinari de l’Escola Bressol. Una vegada acabada la rehabilitació de l’edifici, es tramitarà a la Generalitat l’homologació de l’espai per a implementar l’Escola de Música. Les obres han començat una vegada aprovada i signada la modificació de la concessió entre l’Ajuntament de Deltebre i l’empresa Residència Tercera Edat l’Onada SL, a cost cero per a l’Ajuntament, a fi de compartir l’espai amb l’Escola de Música.