El camp de futbol municipal de Roquetes estrena gespa natural

També s'han dut a terme canvis en en el sistema de reg i també en la gestió del sistema d'il·luminació

La gespa ressembrada i el nou sistema de reg del camp de futbol de Roquetes
La gespa ressembrada i el nou sistema de reg del camp de futbol de Roquetes | Cedida
Redacció
31 d'agost del 2016
Actualitzat el 07 de setembre a les 9:14h
Els treballs d'adequació del Camp de Futbol Municipal de Roquetes, que van començar a principis d'este mes d'agost, ja han finalitzat. Els canvis, que des del passat hivern s'havien reivindicat per part del CD Roquetenc, han consistit en la ressembra de la gespa, el canvi en el sistema de reg i també el canvi en la gestió del sistema d'il·luminació.
 
Les tasques, realitzades per la Brigada Municipal, han consistit en la gestió del manteniment del camp i la gespa i en la intervenció en les irregularitats que presentava el sistema del reg, bàsicament canviant els aspersors i els horaris de reg. Estes modificacions, segons ha afirmat Paco Cabanes, Regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns, han donat el seu fruit i han estat més productives que en anteriors campanyes.
 
Pel que fa a la il·luminació, i amb base els problemes que es portaven arrossegant des de l'any passat, el canvi ha estat en la reducció de costos, gràcies a la modificació del sistema d'il·luminació, respectant claredat i potència de llum però reduint la contractació de potències, i també a la reducció del consum d'energia elèctrica, tal com ha explicat Cabanes.
 
De tota manera hi ha àmbits en què encara no s'ha pogut actuar, com és el cas de la seguretat, però és un dels punts en què es pretén intervenir pròximament, han subratllat des de la regidoria. L'objectiu és la creació de zones específiques on les persones no puguen accedir fins que les reformes no s'hagen acabat, per tal que tinguen garantida la seguretat.
 
La gestió de tot este procés s'ha dut a terme mitjançant un conveni entre la Regidoria d'Obres Públiques, Serveis i Béns de Roquetes i l'empresa encarregada del manteniment del camp, que s'ha compromès a fer una visita setmanal o quinzenal per tal de revisar possibles mancances o desperfectes en el camp.