Plásticos Castellà ampliarà la seua plantilla en 80 treballadors

La multinacional del sector del plàstic Nypro/Jabil invertirà en la planta tortosina 8 MEUR destinats a recerca i ampliació de les instal·lacions

Redacció
30 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:25h
Centre de Plásticos Castellà a Tortosa.
Centre de Plásticos Castellà a Tortosa. | Google Street View
La multinacional del sector del plàstic Nypro/Jabil , a la qual es troba integrada des de fa un any la tortosina Plásticos Castellà, invertirà en la planta de la capital del Baix Ebre 8 MEUR destinats a l’ampliació dels seus centres de producció així com en la creació d’una nova àrea logística i també d’un nou centre tecnològic de la divisió de packaging que ha d’esdevenir referent del grup a Europa en recerca.

Segons El PuntAvui, la injecció de capital, que hauria d’estar enllestida en 9 mesos, comportarà la creació d’una vuitantena de nous llocs de treball, que s’afegeixen a la plantilla de més de 400 treballadors.

Des que fa un any Plásticos Castellà va signar l’acord d’integració amb Nypro/Jabil, la planta tortosina ha esdevingut el centre d'operacions a Europa i l'Amèrica del Sud del grup.  Esta important inversió anirà destinada a l’ampliació del centre amb una nova nau de 2.000 m2 amb la qual es pretén reforçar la injecció de plàstic, i un nou centre de motlles i matrius de 1.800 m2. A la nova àrea de l’Aldea, adquirida a Yuka, es podria habilitar un nou espai d’oficines.

El cofundador i director de les plantes de Tortosa i Hongria, Emilio Castellà passarà a encarregar-se a partir d’ara de l’àrea tecnològica i sistemes d’informació del grup multinacional. El tortosí Leandre Aymerich passarà a ser el director de plantes europees.

Des de la seua fundació l’any 1974, Plàstics Castella, ha forjat una contrastada reputació que l’ha dut a ser líder en l’àmbit europeu. Amb la integració al grup Nypro/Jabil l’empresa, que té clients com Nestlé, Henkel i Kraft, canviarà de nom comercial.