S'ensorra part del mur de l'Estadi de la Devesa, a la Ràpita, i cau sobre 3 cotxes

L'accident s'ha produït a la zona de la pista poliesportiva, on s'estan fent obres per construir una coberta | No s'han hagut de lamentar danys personals

Així ha quedat el mur després d'haver-se ensorrat.
Així ha quedat el mur després d'haver-se ensorrat. | Sofia Cabanes
S.C.
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:25h
Ensurt considerable sense conseqüències personals este matí a l’Estadi Municipal de la Devesa quan un dels seus murs ha cedit i ha caigut sobre 3 cotxes que estaven aparcats a l’exterior, que han quedat força malmesos.

Segons han indicat fons municipals  a l’aguaita.cat, una de les màquines que estava treballant en les obres de construcció de la coberta de la pista poliesportiva que forma part del conjunt d’equipament de l’estadi, hauria copejat la paret i esta ha caigut sobre els vehicles.

Sortosament, cap persona ha resultat ferida com a conseqüència d’este accident. I és que la zona exterior de l’estadi municipal de la Devesa sol estar força concorreguda per gent que hi aparca el seu vehicle, bé per accedir-hi a les instal·lacions esportives o per anar a la residència d’avis que hi ha just al davant o a la Biblioteca Municipal.

Fa just una setmana, l’Ajuntament de la Ràpita anunciava l’inici de les obres de construcció d’esta coberta. Els treballs els du a terme l’empresa Construccions Reverté Ferré amb un pressupost total de 224.810,92 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

L’execució del projecte consisteix en la construcció d’una coberta en volum únic, inclinada, amb un alçada mínima de 7,20 metres i sense cap tipus de tancament lateral ni perimetral. L’única modificació d’elements existents prevista era l’enderroc de l’enllumenat actual.
 

Este és un dels 3 vehicles que han quedat sota la runa del mur. Foto: Sofia Cabanes

 

L'Ajuntament ha tancat la zona per seguretat. Foto: Sofia Cabanes