L'Aldea viu un espectacle «estel·lar» que acaba amb una petició de matrimoni

L'estrena de 'Desig', una performance coordinada pel coreògraf i entrenador del Club Patí l'Aldea va finalitzar amb una sorpresa que ningú esperava

Un dels moments més emotius de l'espectacle.
Un dels moments més emotius de l'espectacle. | Antena Aldaia
Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:07h
La nit del 14 d'agost, en el marc de les seues Festes Majors, la gent de l'Aldea va viure un espectacle que recordaran durant molt de temps i que va acabar amb un sorpresa inesperada.

Segons ha informat esta setmana l'emissora municipal Antena Aldaia, la plaça de l'Ajuntament del municipi "va acollir un dels majors esdeveniments artístics celebrats a les nostres terres en els darrers anys". Es tracta de l'espectacle Desig, una performance coordinada pel coreògraf i entrenador  del Club Patí l'Aldea, Manel Villarroya, que va incloure actuacions de cant, dansa, una exhibició hípica, números piromusicals i, com no, patinatge, una de les especialitats que dóna fama al municipi.

El fil conductor de totes les actuacions estava basat en "les creences humanes envers el destí, l’amor i els desitjos". La Golden, una estrella caiguda d’una galàxia llunyana, havia decidit visitar la Terra per revelar als humans  que les estrelles son les úniques capaces de complir els desitjos que demanem. A més, volia sentir allò que les persones senten quan s’enamoren.

Tot plegat va ser l’escenari perfecte per acollir la sorpresa més gran de la nit: ni més ni menys que una petició de matrimoni. I és que un dels ballarins va agenollar-se enmig de la funció per demanar-li matrimoni a la seua parella, que també participava en l'espectacle. La petició de mà va ser rebuda enmig dels aplaudiments i l'emoció d'un públic que no creia el que estava veient: "va ser realment de pel·lícula", comenta un dels testimonis a l'aguaita.cat. La petició de mà va tenir una resposta positiva per part de la noia. Un final de funció que va arrencar l'eufòria del nombrós públic present. 

L'espectacle va comptar amb la participació de nombroses entitats i clubs, com l’escola de dansa Maria Lozano, el cantant Joan Antoni Forcadell, l’hípica Frisones de la Cruz i els Diables d’Aldaia, entre altres.
 

'Desig' va comptar amb la participació de nombrosos artistes i l'implicació d'entitats. Foto: Antena Aldaia