Les sonoritats internacionals de l'Ebre Terra de Vent aterren l'1 de setembre

Coincidint amb les Festes de la Cinta, Tortosa serà seu del festival de l'1 al 4 de setembre | Benifallet, Deltebre i l'Ampolla també organitzaran concerts

Redacció
24 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:21h
Algunes de les propostes d'enguany arriben de l'Argentina, França o Romania.
Algunes de les propostes d'enguany arriben de l'Argentina, França o Romania. | Cedida
De l’1 al 5 de setembre torna una nova edició de l’International Music Festival Ebre Terra de Vent, una cita que arriba, com cada any, coincidint amb les Festes de la Cinta de Tortosa, centre neuràlgic del festival. Un esdeveniment que inunda els carrers i places de la ciutat de sonoritats vingudes des de racons diversos del món . Enguany, les propostes arriben de França, Romania, Argentina, Castella Lleó, El País Basc, València i Catalunya.
 
Fora de les Festes de la Cinta de Tortosa, el festival també tindrà enguany per primer cop actuacions a Benifallet (10 de setembre) i repetixen Deltebre (17 de setembre) i l’Ampolla (24 de setembre).
 
L’International Music Festival Ebre Terra de Vent, té, des dels seus inicis, dos objectius principals: “Gaudir i ser un aparador internacional mitjançant la Música. Música feta, sobretot, amb instruments de vent”, segons destaquen els seus organitzadors.
 
Durant els dies del festival, l’Ebre Terra de Vent invita els seus espectadors, novament, a participar del seu concurs fotogràfic a través  d’Instagram. Una proposta que ens permet veure el festival des de diferents perspectives, les que aporten els participants en este
concurs. La imatge guanyadora, serveix de base pel cartell de la següent edició.
 
La XIV edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent està
organitzat per Acadèmic i els Ajuntaments de Tortosa, Benifallet i l’Ampolla. A més, hi col·laboren la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i l’INAEM del “Ministerio de Cultura” així com diverses empreses i associacions del territori.