Presó pel pressumpte autor d'un robatori fallit a una casa de Flix el divendres passat

L'acusat va ser sorprès per la família i va acabar fugint sense robar res després d'enfrontar-se amb el propietari

Redacció
23 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:28h
Els Mossos el van detenir la mateixa matinada dels fets a la Plaça del Mercat de Flix
Els Mossos el van detenir la mateixa matinada dels fets a la Plaça del Mercat de Flix | Arxiu
El jutge ha decretat l'ingrés a presó per l'home que va intentar robar una casa a Flix el passat divendres 19 d'agost. El pressumpte lladre és un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut. Va ser detingut pels Mossos d'Esquadra moments després dels fets com a pressumpte autor d'un delcite de robatori amb intimidació.

Els fets van succeir la matinada del passat divendres quan una família, un matrimoni i la seua filla, que viu en una casa situada a Flix va sorprendre un home a l’interior de l’habitatge. L’intrús havia accedit per la terrassa i es trobava a l’habitació on dormia l’home.

El soroll va alertar les dues dones que estaven al pis de baix i quan estes van entrar a l’habitació van trobar l’intrús que les va amenaçar amb una barra de ferro perquè no cridessen. Llavors, el propietari que dormia a l’habitació es va despertar i quan va veure que l’intrús amenaçava la seua família es va enfrontar a ell i li va prendre la barra de ferro. Tot seguit, l’intrús va saltar per la terrassa i va fugir de la casa.

Els propietaris de la casa van trucar ràpidament a la policia que, un cop al lloc, van fer recerca del lladre. Juntament amb els vigilants municipals, els Mossos de la comissaria de Móra d'Ebre, van poder interceptar l’home a la plaça del Mercat de Flix i el van detenir. El detingut que no havia pogut emportar-se res del domicili de les víctimes tenia una ferida al braç com a conseqüència de la caiguda des del primer pis.


El detingut va passar a disposició judicial dissabte passat davant del Jutjat de Falset i el jutge va decretar l’ingrés a presó.