Avís per a navegants des de l'Aguaita.cat

per Aguaita.cat , 25 de juny de 2013 a les 10:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Lo reüll és un blog d'humor, repetim, és un blog d'humor. H-U-M-O-R! Que s'escriu igual i té el mateix significat en català, en valencià, en lapao, en castellà i en cavero. Vol dir que és conya. Qui preferisca els drames o les novel·les policíaques, pot llegir qualsevol altra notícia del nostre web, que per si no us n'havíeu adonat és de denúncia d'injustícies i està carregat de mala maror i històries per a no dormir, no com altres mitjans que només parlen del caragol poma, Ferran Bel i les festes d'Amposta. Per a més drames, també podeu veure Telecinco. Conclusió: que #aixoéshumor i està escrit per riure. A qui no li agrade té dos opcions: la primera, aguantar-se, que a natros tampoc ens agraden els dinars de l'Hospital Verge de la Cinta i quan hi hem d'anar per compromís ens els mengem i paguem cristianament; o presentar-se a unes eleccions generals, tindre el suport de 2/3 del Congrés dels Diputats i 2/3 del Senat, proposar la reforma de l'article 20 de la Constitució Espanyola que empara al Mascarat amb la llibertat d'expressió i incloure la clàusula que "Lo Mascarat no puga publicar a l'Aguaita.cat". Mireu si n'és, de senzill! Tant de bo la vida fos com reformar la Constitució Espanyola.

(L'editorial d'Aguaita.cat no se'n fa responsable, de l'anterior avís per a navegants expressat pel Mascarat, per si no ho havíeu notat; tot i així, ho firmem i ho corroborem: #aixoéshumor).

Podeu llegir més articles de Lo Mascarat, aquí.

 

Arxivat a:
Lo reüll