Una errata anecdòtica durant el castell de focs tanca les festes majors d'Amposta

Es va llegir 'Ampotsa 2016' format amb lletres de foc al pont penjant

"Ampotsa" va celebrar el seus èxits olímpics durant el castell de focs de final de festes
"Ampotsa" va celebrar el seus èxits olímpics durant el castell de focs de final de festes | Pep Simó
Redacció
22 d'agost del 2016
Actualitzat el 23 d'agost a les 12:16h
Les festes majors d'Amposta van posar el punt i final diumenge amb un espectacular castell de focs d'artific al pont penjant a càrrrec de la piroctènia Igual. A més dels petards, Amposta es va reivindicar com a "ciutat olímpica" posant el nom de la ciutat i les anelles olímpiques amb lletres de focs en un lateral del pont. Una errada a l'hora de disposar les lletres, però, va deslluir l'espectacle. En lloc de posar "Amposta 2016", es va poder llegir "Ampotsa 2016". Ja va passar un fet semblant el 2005, quan es va posar  "Ampsota".

Tant l'Alcalde Adam Tomàs com el regidor de Festes Ramon Bel, han tret ferro a l'assumpte des de les xarxes socials. Tots dos han penjat als perfils de Facebook la foto de Pep Simó del moment en què s'encenien les lletres amb l'errata inclosa i han celebrat uns "focs espectaculars" i les festes "més participatives i solidàries".

A part de reivindicar-se com a ciutat olímpica, també es va poder veure un nus antitransvassista de foc que va ser fortament aplaudit pel públic que va omplir el passeig fluvial de la capital del Montsià.