Un cementeri de creus per denunciar que «ens han destrossat el sistema sanitari»

L'ANC Terres de l'Ebre pren les paraules de l'exdirector de l'Oficina Antifrau per denunciar un estat espanyol "mesquí"

L'acte de l'ANC ha estat una reivindicació simbòlica per una sanitat pública de qualitat en un estat propi
L'acte de l'ANC ha estat una reivindicació simbòlica per una sanitat pública de qualitat en un estat propi | Facebook ANC Terres de l'Ebre
Redacció
22 d'agost del 2016
Actualitzat a les 11:30h
L'Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre ha organitzat este diumenge a l'Ampolla el seu acte central de l'estiu per denúnciar la 'mort' del sistema sanitari català en mans d'un estat espanyol "mesquí", segons els independentistes. Per simbolitzar-ho, L'ANC ha col·locat un centenar de creus grogues amb la inscripció "sistema sanitari català" al davant del Port Pesquer. En un plafó, a més, es podia llegir "les hemos destrozado el sistema sanitario", en referència a la frase que va ser enregistrada a Daniel de Alfons, l'excap de l'Oficina Antifrau de Catalunya que, suposadament, conspirava amb el Ministre d'Interior per treure draps bruts de polítics sobiranistes.

Una vintena impatitzants i membres de l'ANC al territori s'han trobat a la rotonda de l'Arenal i han marxat amb banderes estelades fins a la plaça del Port Pesquer. Allí, després de mostrar l'acció reivindicativa de les creus, s'han pronunciat uns parlaments. A continuació, l'acte de protesta ha pres un caire més festiu, amb inflables pels xiquets i un concert del grup 'Rock & Riu'.
 

L'ANC ha organitzat el seu acte de l'estiu centrat en la sanitat Foto: Facebook ANC Terres de l'Ebre