Nova jornada de portes obertes al CAT per conèixer les instal·lacions a l'Ampolla

Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat el 17 d'agost a la 13:10h
Instal·lacions del CAT a l'Ampolla.
Instal·lacions del CAT a l'Ampolla. | S.B.
El pròxim dissabte 7 de maig, el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha organitzat, conjuntament amb l’Ajuntament de Vila-seca, una nova Jornada de Portes Obertes a la seva planta de l’Ampolla.

La Jornada té com objectiu facilitar que els ciutadans dels municipis consorciats puguen conèixer directament les instal·lacions i el procés de potabilització de l’aigua que es du a terme a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de l’Ampolla (EATP), alhora que transmetre el missatge de la necessitat d’una gestió eficient i un consum responsable d’este recurs tan escàs com bàsic.

L’activitat, que tindrà una durada d’unes dos hores, serà introduïda per un vídeo corporatiu, tot seguit es recorreran les diferents instal·lacions de la planta. Durant el recorregut, també s’informarà als assistents dels projectes previstos i es respondran les preguntes que plantegen els visitants. La Jornada acabarà amb un refrigeri.

Els municipis o empreses consorciades poden sol·licitar una jornada d’estes característiques per als ciutadans o treballadors adreçant-se directament al CAT.