Cadires de bars i locals d'oci apareixen en llocs insospitats a La Ràpita

Actes incívics d'una nit de festa del pont de la Mare de Déu d'agost

Les cadires d'un establiment han aparegut damunt dels cotxes aparcats.
Les cadires d'un establiment han aparegut damunt dels cotxes aparcats. | Noemi Rodriguez Reverte / Queixes dels Rapitencs
Redacció
15 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:01h
El pont de la de la Mare de Déu d'agost s'ha confirmat com el més multitudinari de tota la temporda turística als municipis costers de les Terres de l'Ebre. Entre ells, La Ràpita, que ha viscut un cap de setmana de ple total. Terraces de bars i restaurants i locals d'oci han fet estos dies, mai més ben dit, el seu agost.

Però l'altra cara de la moneda d'este cap de setmana ha estat l'incivisme d'alguns. I és que esta matinada les cadires d'algunes terraces de bars del municipi han aparegut en llocs inversemblants, com ara el sostre dels cotxes aparcats o damunt de papereres. Justament en un cap de setmana a rebossar d'activitats i amb festes musicals destacades, alguns han preferit passar-s'ho bé fent estos actes incívics, que no han passat desapercebuts per alguns ciutadans, que han mostrat les fotos a travès de les xarxes socials, en concret, al grup de Queixes dels Rapitencs a Facebook.
 

La cadira d'un bar sobre una paperera. Foto: Lourdes Navarro Calixtro / Queixes dels Rapitencs