Torna la Partinando a la Ràpita i et regalem Cd's per celebrar-ho!

Sortegem 20 Cd's recopil·latoris dels èxits més mítics dels anys 60, 70, 80 i 90 que han marcat les festes Partinando

Diumenge a l'Estadi Municipal de La Devesa de la Ràpita, torna la Partinando (23.30 h).
Diumenge a l'Estadi Municipal de La Devesa de la Ràpita, torna la Partinando (23.30 h).
Redacció
08 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:05h
Una de les festes musicals més grans de les Terres de l'Ebre tornarà a donar-se cita el proper diumenge 14 d'agost a La Ràpita. Es tracta de la Partinando, una de les cites mítiques de l'estiu al territori i que enguany arriba a la seua 16a edició.

Per celebrar-ho, el promotor d'este esdeveniment, Fernando Garcia, ha preparat una nit marcada, com sempre, els èxits muscials que han marcat les generacions dels 60, 70, 80 i 90. Tot plegat amb un espectacle que es renova any rere any i que comptarà amb la participació del grup de ball Shadows, també amb shows basats en imitacions de Raffaella Carrà, Gloria Estefan, Frank Sinatra, Robots "aletitzats", Gogo's,.. i  "moltes sorpreses més", segons explica Garcia.

Les primeres 500 persones en arribar a l'Estadi Municipal de la Devesa (l'obertura de portes serà a les 23:30), rebran com a obsequi un barret i un ventall especial Partinando. A més durant la nit es regalaran 300 Cd's amb una recopil·lació dels èxits més coneguts d'este esdeveniment musical.

Tot plegat, pel preu d'una entrada "pràcticament gratauïta", ja que amb 5,48 euros, inclou també una consumició. Estos 48 cèntims no són casualitat, segons explica Garcia "és una broma que hem volgut gastar amb Paco Martí, presentador del programa muscial de Ràdio Ràpita Club 48 i la veritat és que ha fet que tothom en parle del preu", afirma. 

Després de portar l'any passat a la Ràpita els hereus dels emblemàtics Boney M, Garcia torna a pensar en portar una altra figura musical de cara l'any que ve. "Bucarem que siga algú mític dels ays 80", ha afirmat.

De moment però, este diumenge pots gaudir de l'essència de les festes Partinando en la festa que es prepara a l'Estadi Municipal de la Devesa. A més, si participes en el sorteig que t'adjuntem, pots guanyar un dels 20 Cd's que regalem. Una edició especial que inclou els èxits més escoltats d'estos 16 anys de Partinando. Participa!