El «tour antitaurí» farà parada este diumenge a Amposta

AnimaNaturalis els mostrarà el seu suport a la iniciativa amb una pedalada popular pels carrers de la capital del Montsià

L'espanyol Pedro Jesús López Toribio i l'italià Paolo Barbón lideren la iniciativa.
L'espanyol Pedro Jesús López Toribio i l'italià Paolo Barbón lideren la iniciativa. | Cedida
Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:50h
L'espanyol Pedro Jesús López Toribio i l'italià Paolo Barbón lideren per tercer any consecutiu la iniciativa Bike for Animals pedalejant al llarg de 2.800 km, creuant tres països (Itàlia, França i Espanya ), per demanar la fi de les curses de braus i altres festejos taurins celebrats a les festes populars.

El tour, que va començar el passat dia 1 d'agost i finalitza el proper dia 17 amb la seua arribada a Madrid, farà també parada a la comarca del Montsià, on AnimaNaturalis els mostrarà el seu suport en un acte simbòlic d'acompanyament amb pedalada popular en el seu recorregut pels carrers d'Amposta, la ciutat de les Terres de l'Ebre on se celebren més actes taurins i justament a pocs dies de l'inici de les seues Festes Majors. "Animalistes, activistes i simpatitzants dels drets dels animals ens unim a aquesta iniciativa esportiva per mostrar el nostre suport i alçar junts la nostra veu en favor dels bous", afirma Aïda Gascón, directora d'AnimaNaturalis Espanya.

L'arribada dels ciclistes està prevista a les 17:30 a la plaça del Castell d'Amposta (davant la Biblioteca Sebastià Juan Arbó) on és realitzarà l'acte de suport.

La Bike for Animals comença a Torí i té parades a Veynes, Ales, Nimes, Lunel, Montpeller, Besiers, Port Vendres, Barcelona, ​​Amposta, Castelló de la Plana , València, Alacant, Águilas, Almeria, Màlaga, Sevilla, Oviedo i Madrid. La parada final està programada a Madrid on es troba la Plaça de Toros de Las Ventas, la més gran d'Espanya i amb 23.798 espectadors la tercera amb més aforament del món, després de les de Mèxic i València (Veneçuela).