El PP demana la dimissió dels alcaldes que van participar en el tall de l'N-340

Jordi Roca, diputat popular al Congrés, titlla els batlles d’“irresponsables” i els culpa de "perjudicar a aquells que utilitzen el cotxe per gaudir de les vacances"

Jordi Roca, diputat del PP al Congrés per Tarragona
Jordi Roca, diputat del PP al Congrés per Tarragona | PP Tarragona
Redacció
01 d'agost del 2016
Actualitzat el 02 d'agost a les 8:33h
Jordi Roca, diputat del PP al Congrés, recomana als alcaldes del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que van protagonitzar el tall de l’N-340, divendres passat a l'arc de Berà, a Roda de Berà, que "es dediquen a governar els municipis i deixen de perjudicar a aquells que utilitzen el cotxe per gaudir de les vacances". 

El popular, que representa Tarragona a Madrid, titlla els batlles d’“irresponsables” i en demana el cap, és a dir, la seua “dimissió” perquè "estan per a solucionar problemes, no per a tallar carreteres i perjudicar la gent".

Segon Roca, el tall de divendres va ser una “manipulació dels còmplices que han prorrogat les concessions de la C-31 i la C-32 durant anys". El diputat defensa les seues paraules dient que, d'una banda, la Generalitat manté la concessió de la C-32 al seu pas per Tarragona, “la coneguda com a autopista de Pau Casals, fins a l'any 2039" i, d'altra banda, el govern de Mariano Rajoy va anunciar que no es renovaria la concessió de l’AP-7. 
 

L'alcalde de Roda de Berà, l'alcalde d'Altafulla i l'alcalde de Torredembarra agafen en alt la cadena en la protesta a l'N-340. Imatge del 29 de juliol de 2016. Foto: ACN