Tivissa estrena web i marca turística enfocada en la història i les muntanyes

Amb el lema 'Tivissa, muntanyes d'història' es vol posar de relleu el patrimoni històric del municipi, com les pintures rupestres de Vilella o els vestigis ibers

La nova web i marca turística es va presentar al casal cultural de Tivissa
La nova web i marca turística es va presentar al casal cultural de Tivissa | Cedida
Redacció
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 23:25h
L’Ajuntament de Tivissa ha presentat la nova pàgina web www.turismetivissa.com i la marca turística que, amb l’eslògan Tivissa, muntanyes d’història, s’ha creat per difondre els actius turístics i culturals del municipi.

A l’acte de presentació, celebrat al casal cultural, hi han participat diverses persones que els darrers mesos han aportat propostes per fer possible esta nova pàgina web. Concretament, estes persones han estat les encarregades de fer el clic que ha permès l’operativitat a la xarxa de la nova web.

Durant la presentació, l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha fet referència a les aportacions "de molta gent anònima que amb passió per Tivissa han servit per construir una web molt dinàmica i viva". Pel que fa a la nova marca, Jardí ha explicat que "al nom del nostre poble s’afegixen dos dels principals elements que ens caracteritzen: muntanyes i història". "Són les nostres arrels i era necessari donar-los-hi el relleu que mereixen", ha dit l’alcalde de Tivissa, que també ha destacat un element de la marca: la lletra V "que fa referència a Vilella i les pintures rupestres on hi ha els primers vestigis dels tivissans i tivissanes i un indret on es troben les muntanyes i la història".

D'altra part, Joaquim Roset, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tivissa, ha presentat els diversos apartats de la nova web "que posa en relleu la majoria dels actius culturals i paisatgístics tant de la vila de Tivissa com també de Llaberia i Darmós". En concret, ha fet referència a les pintures rupestres, al Castellet de Banyoles, a l’església de Sant Jaume, i al nucli antic, entre d'altres. També ha destacat la informació que hi ha a la web sobre senderisme, vies ferrades i escalada, i ha explicat els principals continguts de dos seccions de la web: les experiències turístiques i l’apartat Organitza’t, on "els internautes poden trobar informació sobre allotjaments, restaurants, transports, cellers, comerços i altres informacions útils pels turistes que s’apropen a Tivissa".