NacióDigital crea la comunitat SócNació

Els membres de la comunitat SócNació rebran beneficis culturals i descomptes, a banda de poder entrar a la cuina del diari i participar en esdeveniments exclusius | Els que s'hi apunten durant l'estiu entraran en el sorteig d'un iPad

Redacció
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 23:35h
NacióDigital estrenarà al setembre comunitat de lectors
NacióDigital estrenarà al setembre comunitat de lectors | NacióDigital
Des de fa més d’un any, i de forma ininterrompuda, NacióDigital és el mitjà digital líder en audiència a Catalunya, amb més de 3.000.000 d’usuaris únics mensuals. Per consolidar este èxit, el diari celebra els 20 anys amb el llançament d’una comunitat que reunix totes les persones vinculades al diari: lectors, opinadors, periodistes, etc. 

El més destacat de la comunitat SócNació, però, és la possibilitat d’involucrar-se directament amb el dia a dia de la redacció del diari. NacióDigital obrirà espais de participació per als membres SócNació, com ara esmorzars amb periodistes del diari, una cadira en les reunions de redacció o la possibilitat de ser cronista per un dia i acompanyar un periodista durant la seua jornada laboral. Altres beneficis inclouen l’accés avançat a continguts exclusius com ara reportatges i entrevistes, a més d'un catàleg de descomptes per activitats culturals.

SócNació començarà a funcionar al setembre i els que s'hi apunten durant l'estiu entraran en el sorteig d'un iPad.