Penja fotos d'Amposta amb l'etiqueta #EstiuAmposta i guanya premis

L'Ajuntament d'Amposta ha convocat un concurs d'imatges per les xarxes socials per animar als visitants a que compartisquen les fotos de les seues vacances

Redacció
18 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:25h
Des del 15 de juliol i fins el 15 de setembre, compartir fotos d'Amposta a través de les xarxes socials pot tenir premi. La regidoria de Turisme, Fires i Promoció Exterior de l'Ajuntament d'Amposta ha convocat el concurs #EstiuAmposta per animar als visitants i veïns de la ciutat a que compartisquen les fotos de l'estiu a la ciutat festes amb el seu dispositiu mòbil. "L'objectiu és, principalment, promocionar els recursos turístics del municipi", diu la regidora, Joana Estévez, "i també trobar la imatge de l'estiu".

Tal i com recullen les bases del concurs, la participació es canalitzarà a través de tres xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. Consistix en la realització de fotografies amb dispositiu mòbil (i també la seva manipulació amb eines de les aplicacions de les xarxes) amb la temàtica 'La foto de l'estiu a Amposta'. Per participar-hi, les imatges han d'estar penjades a una de les tres xarxes socials i han de portar estes tres etiquetes: #EstiuAmposta, #TurismeAmposta i #VisitAmposta.

La valoració es farà en dos tandes. La primera tanda constarà del recompte de “m'agrada, favorits i like” a les tres xarxes en què es pot participar. L'equip tècnic de turisme farà el recompte a partir de les etiquetes #EstiuAmposta, #TurismeAmposta i #visitAmposta i seleccionarà les 10 imatges amb més m'agrada que passaran a la segona tanda. En aquesta, el jurat valorarà la creativitat, l'ingeni, la qualitat de la imatge i altres valors qualitatius que permetran escollir les fotografies guanyadores. 

Consulta les bases.