La 2a Nit Solidària i del Circ del Festival Deltebre Dansa recull 1.350 kg d’aliments

L'espectacle, amenitzat per la mestra de cerimònies Itziar Castro

L'espectacle va ser contemplat per 1.200 persones
L'espectacle va ser contemplat per 1.200 persones | Cedida
Redacció
17 de juliol del 2016
Actualitzat el 18 de juliol a les 0:46h
El Festival Deltebre Dansa ha aconseguit recollir 1.350 kg d’aliments i altres productes de primera necessitat en la 2a Nit Solidària i del Circ, una vetllada de circ plena d’espectacles d’alt nivell i guiada per l’actriu catalana Itziar Castro.

Després de l’èxit de la 1a Nit Solidària i del Circ, enguany s’ha tornat a celebrar una nova edició d’esta iniciativa del Festival Deltebre Dansa i Nomen, patrocinador principal del festival. La campanya solidària també comptà amb la participació de Càritas Parroquial, de Jesús i Maria i de la Cava, i Creu Roja Deltebre.

La recollida, que va començar a les 20 h, va rebre una donació de 1.000 kg d’arròs per part de Nomen, i va aconseguir recaptar, així, 1.350 kg d’aliments i productes d’higiene personal que es destinaran a les persones que més ho necessiten.

A les 22 h, es va iniciar la nit del cabaret, un espectacle amenitzat per la mestra de cerimònies Itziar Castro, qui va guiar l’actuació de nou artistes internacionals. Acrobàcies, malabars, cant i dansa van omplir una nit que va atreure 1.200 persones, que van poder gaudir dels espectacles des de l’interior de l'envelat Deltebre Dansa i des de la pantalla exterior, que mostrava les actuacions en directe.