Trens Dignes: «És una gran notícia i esperem que els Euromed no deixen d'aturar-se a l'estació de l'Aldea»

La plataforma en defensa d'un servei ferroviari més eficient a les Terres de l'Ebre es congratula de l'anunci fet pel conseller Rull

Un cartell que reclama 'Trens Dignes' a les Terres de l'Ebre davant de l'estació de l'Aldea.
Un cartell que reclama 'Trens Dignes' a les Terres de l'Ebre davant de l'estació de l'Aldea. | ACN
Redacció / ACN
15 de juliol del 2016
Actualitzat el 18 de juliol a la 1:00h
La plataforma Trens Dignes ha valorat amb sorpresa i satisfacció l'anunci fet pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, este divendres sobre l'aturada de trens Euromed a l'estació de l'Aldea a partir de l'1 de novembre.

La portaveu de l'entitat, Montse Castellà, ha qualificat de "gran notícia" aquest anunci, ja que permet complir amb una reivindicació històrica de les Terres de l'Ebre que s'ha fet des de fa molts anys per part dels sectors socioeconòmics del territori. "Som perfectament conscients que no és només gràcies al treball de la PTD, sinó de moltes institucions i sectors socioeconòmics que batallen per esta causa", ha afegit Castellà.

Castellà s'ha congratulat d'esta mesura per millorar el servei ferroviari del territori en la línia R16 que va de Tortosa a Barcelona, però ha reclamat que un cop estigua enllestit el desdoblament de la línia única entre Tarragona i Vandellòs, els Euromed no deixin d'aturar-se a l'Aldea. Al mateix temps, la PTD posa en dubte que la parada dels Euromed a l'Aldea solucione els problemes crònics de retards: "Sí que és cert que l’Euromed és més ràpid però continua existint la problemàtica de l’avaria a Mont-roig del Camp", ha manifestat la portaveu de la plataforma.

A més, Castellà ha recordat que d'esta mesura no se'n podran beneficiar els usuaris de les estacions de l'Ampolla i de l'Ametlla, per exemple, on no pararà l'Euromed.