Govern i oposició d'Ascó confien que s'impartisca justícia en el 'cas Efial'

La cap de l'oposició i regidora de Convergència Democràtica, Margarida Daura, afirma que els actuals regidors no tenen "cap vinculació amb la gestió de l'anterior equip de govern "

Agents de la Guàrdia Civil, a Ascó
Agents de la Guàrdia Civil, a Ascó | Aguaita
Redacció
05 de juliol del 2016
Actualitzat el 08 de juliol a les 8:56h
Els regidors que formen l'equip de Govern i l'oposició a l'Ajuntament d'Ascó han emès esta tarda un comunicat en el qual manifesten la seua predisposició a col·laborar amb la justícia arran del registre que s'ha efectuat avui per la Guàrdia Civil a la seu consistorial en el marc de l'operació per presumptes irregularitats a l'entorn de la consultoria Efial.

De fet, l'Ajuntament recorda que en l'anterior legislatura dos regidors de la FIC, llavors en l'oposició, ja van denunciar presumptes irregularitats i que des del jutjat de Gandesa es van obrir diligències per investigar l'adjudicació de contractes a Efial .

L'alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda, ha declarat que "tots els regidors, tant de l'equip de govern com de l'oposició, hem col·laborat en tot els que se'ns ha demanat i ho seguirem fent per ajudar a la Justícia a aclarir el que siga necessari ". Recordem que l'actual equip de govern d'Ascó està format per la FIC i ERC i en l'anterior legislatura governaven CiU i PSC.

Per la seua banda, Margarida Daura, cap de l'oposició i regidora de Convergència Democràtica, ha manifestat que ella i la resta dels actuals regidors de CDC no tenen "coneixement de res" ni "cap vinculació amb la gestió de l'anterior equip de govern ".

El registre d'este matí a Ascó forma part de la recerca que té oberta el jutjat del Vendrell que investiga presumptes irregularitats comeses per algunes administracions públiques i l'empresa Efial Consultoria. El registre ha començat a les 9.15 del matí i les 7 de la tarda encara continuava.