Sortegem una entrada doble per al concert d'Spyro Gyra, cloenda de la Mostra de Jazz de Tortosa

Actuaran a l'Auditori Felip Pedrell dissabte 9 de juliol a les 22.30 hores.

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat el 08 de juliol a les 19:12h
Spyro Gyra oferirà el concert de cloenda de la Mostra, dissabte 9 de juliol.
Spyro Gyra oferirà el concert de cloenda de la Mostra, dissabte 9 de juliol.
Des de Buffalo (Nova York) arriben a Tortosa els mítics Spyro Gyra, la banda d'Smooth jazz més potent i popular de la història, amb 25 àlbums editats i 10 milions de còpies venudes. Amb 8 premis Grammy a la butxaca, són enguany el cap de cartell de la XXIII Mostra de Jazz de Tortosa, que comença avui mateix i es podrá viure fins al 9 de juliol a la capital ebrenca. La banda americana començarà aquí la seua gira europea i ho farà amb el concert de cloenda de la mostra, que serà el 9 de juliol a l'Auditori Felip Pedrell, a partir de les 22.30 hores.

Aguaita.cat, d’acord amb l’organització de la Mostra, sorteja una entrada doble per assistir al concert. Per participar, ompliu el formulari que trobareu a sota. Teniu de temps fins dijous 8 de juliol a les 12.00 hores, quan procedirem al sorteig i anunciarem el nom del guanyador a primera hora de la tarda.

Recordeu que, junt als Spyro Gyra, la Mostra inclou altres actuacions destacades, com la la Tortosa Big Band en el concert inaugural, el de Ignasi Terraza trio & Luigi Grasso, habituals al certamen, i de Mambo Jambo, una de les bandes de jazz nacionals amb més projecció.

Pengeu imatges a instagram
Recordeu, este dilluns s'inaugura la XXIII Mostra de Jazz Tortosa amb la Tortosa Big Band, a les 21.00 hores al Passeig de Ribera. Durant tot el certamen, pengeu les vostres imatges a instagram i voteu amb els hagstag #jazztortosa2016 i seleccionarem les que obtinguen més likes a aguaita.cat.

Podeu trobar més informació en este enllaç.
Consulteu aquí la programació completa.