Estes són les millors tapes, dolços i còctels de la Ruta del Tast de La Ràpita

La regidoria de turisme destaca la participació rècord d'esta edició

Els guanyadors de la Ruta del Tast han recollit el premi este dimecres al matí
Els guanyadors de la Ruta del Tast han recollit el premi este dimecres al matí | Cedida
Redacció
29 de juny del 2016
Actualitzat a les 15:48h
Ja es coneixen les tapes, dolços i còctels guanyadors de la recent edició de la Ruta del Tast a La Ràpita. Cinc establiments del municipi han recollit este matí el premi en reconeixement a les creacions que van oferir en la ruta, a la qual van prendre part enguany 54 restaurants i bars, pastisseries i locals musicals. Un representant dels instagramers Igersebre en nom del jurat i la regidora de Comerç i Turisme Rosa Anglés han estat els encarregats d’entregar els guardons, que han premiat les tapes següents:

El premi al millor tast representatiu del Delta/La Ràpita La Mar de l’Ebre ha estat per a l’Ostró gratinat al forn preparat per l’establiment Voramar. El premi al millor tast pel que fa al sabor l’ha rebut la tapa Lloms blaus amb maridatge midori presentada per Marieta Taperia i el premi Millor Tast Creatiu – Presentació ha recaigut en el Bombó de bacallà amb espinacs que es va poder tastar a La Moderna. Pel que fa al guardó al millor tast dolç, l’ha rebut el Gelat de primavera de Carlos Ripollés, i finalment, com a millor tast còctel ha estat escollit l’Indian Gin, de Lo Café del Port.

La regidora de Comerç i Turisme, Rosa Anglés, ha agraït el saber fer de tots els establiments que han participat enguany a la ruta en una xifra rècord i ha destacat també la bona afluència de públic que no es va voler perdre la proposta. En este sentit ha afirmat que “el premi va ser per a tothom, perquè tots els establiments van rebre molta gent els dos caps de setmana de la ruta, i els tastos s’esgotaven gairebé abans de l’horari fixat per acabar, de manera que hi ha hagut repercussió de promoció per als seus establiments i també repercussió econòmica”.

Anglés ha felicitat els guanyadors i ha assegurat que “el jurat ho ha tingut molt difícil perquè totes les tapes eren molt creatives i innovadores i, tot i que han guanyat les millors segons el jurat, totes estaven molt bé”.

Durant l’acte d’entrega dels guardons s’ha procedit també a fer el sorteig dels dos premis als que podien optar aquells qui haguessin segellat i entregat el fullet de la ruta certificant un mínim de sis tastos. En aquest cas, la guanyadora de l’activitat nàutica que oferia l’Estació Nàutica La Ràpita-Delta de l’Ebre ha estat Núria Ferré López, mentre que el regal dels establiments participants, un àpat de tapes per a dos persones, ha estat Núria Sagristà Vidal.