Campanya d’Instagram per difondre les Festes Majors ebrenques

Les fotos s’han de penjar amb el hashtag #FMEbre2016, seguit del hashtag del poble i el d’#immaterialebre

Redacció
28 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:23h
Cursa de muletes de la Festa del Riu de Móra d’Ebre.
Cursa de muletes de la Festa del Riu de Móra d’Ebre. | Cedida
L’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial de les Terres de l’Ebre (IPCITE) ha engegat una nova campanya dins la xarxa social Instagram per tal de recollir imatges dels diferents municipis del territori que durant els mesos de juliol, agost i setembre celebren la seua festa major. Alguns dels actes i activitats que s’emmarquen dins les festes majors de cada poble formen part també del patrimoni cultural immaterial i des de l’IPCITE es considera que esta campanya a Instagram pot ser una bona estratègia per fomentar la participació i identificació  del patrimoni immaterial.

En este sentit, l’IPCITE fa una crida a totes aquelles persones que visquen d’una manera activa en les festes majors del seu poble i tinguen un perfil a Instagram pengen fotos d’aquells actes de la festa major que siguen més tradicionals, identitaris o singulars. Les fotos s’han de penjar amb el hashtag #FMEbre2016, seguit del hashtag del poble i el d’#immaterialebre.

La campanya pot servir per detectar nous elements del patrimoni cultural immaterial del territori que en estos moments es desconeixen. A més l’equip de l’IPCITE farà una selecció de les millors fotos i les difondrà a través de les xarxes socials.