Desmantellades dues grans plantacions de marihuana a Camarles i Amposta

S'han comissat 1.848 plantes i 34 Kg de cabdells de marihuana | En el cas de Camarles, s'han detingut 3 persones

Plantes de marihuana intervingudes en l'operatiu dut a terme a Camarles i Amposta
Plantes de marihuana intervingudes en l'operatiu dut a terme a Camarles i Amposta | Mossos d'Esquadra
Redacció
25 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:36h
Agents dels d’Esquadra pertanyents a la comissaria de Tortosa van detenir el passat 14 de juny dos homes i una dona, d’entre 25 i 36 anys, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Camarles, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
El mateix dia 14, els mossos es van personar en un magatzem d’una finca rural de la localitat de Camarles, atès que diverses informacions apuntaven que a l’interior de l’immoble hi podia haver un cultiu de marihuana.
 
Quan els agents van accedir al magatzem van localitzar una gran quantitat de plantes de marihuana, que es trobaven ubicades en diferents estances segons les fases de creixement. El cultiu disposava d’uns sistemes de reg automatitzat, ventilació i enllumenat artificial per tal d’afavorir el creixement ràpid de les plantes.
 
Dins el magatzem van comissar 1.048 plantes de marihuana, així com 34 quilograms de cabdells de marihuana, distribuïts en prestatges i safates, que es trobaven en procés d’assecament.
 
Els agents van detenir dos homes i una dona que residien en un habitatge ubicat en la mateixa finca, com a responsables del cultiu i presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
 
Dos dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial, a l’espera de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits. El tercer detingut va passar el 15 de juny a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa. El jutge va decretar la seua llibertat amb càrrecs.
 
D’altra banda el mateix dia 14, els mossos van localitzar un altre cultiu de marihuana de les mateixes característiques que l’anterior, però ubicat a l’interior d’una granja en desús de la localitat d’Amposta.
 
En este indret els policies van intervenir 800 plantes de marihuana, sense que es localitzés in situ cap persona responsable de les instal·lacions. En este cas la investigació continua oberta i centrada en localitzar els propietaris de la plantació.
 

Cabdells de marihuana intervinguts en l'operatiu al Baix Ebre i Montsià. Foto: Mossos d'Esquadra