UGT denuncia falta de manteniment als jutjats d'Amposta

L'edifici fa 3 mesos que no té aire acondicionat | Al març va partir una fuga d'aigua que va danyar alguns expedients

Redacció
23 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:05h
El sindicat UGT ha denunciat el "greu estat de degradació" que pateixen les instal·lacions dels jutjats d'Amposta "amb afectacions sobre els treballadors".

En una nota de premsa, els sindicat exposa que a finals del mes de març, "per la manca continuada de manteniment adequat, continuat i per personal especialitzat", es va produir una fuita d’aigua a la planta baixa que va acabar danyant els expedients dipositats als arxius, i alhora va ocasionar desperfectes considerables a la mateixa planta baixa. Tres mesos més tard, l'edifici continua funcionant sense aire acondicionat i "tant treballadors com usuaris han de suportar temperatures elevades, contrastades i fora de normativa legal". UGT assegura que, com a conseqüència d'això, "ja s’han donat els primers casos de treballadors afectats per desenvolupar la seva feina sota estes temperatures excessives".

L'edifici té escassament una dècada. De fet, va ser inaugurat el juliol de 2005. UGT denuncia que el seu actual estat de conservació és conseqüència de "l'austeritat" duta a terme pel Govern de la Generalitat i el Departament de Justícia.