Deltebre presenta un Catàleg de Festes d’Estiu amb més de 50 propostes

Activitats culturals, festives, turístiques i lúdiques programades per este estiu a Deltebre i a Riumar

El catàleg d'estiu s'ha presentat en roda de premsa este dijous.
El catàleg d'estiu s'ha presentat en roda de premsa este dijous. | Cedida
Redacció
23 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:15h
L‘Ajuntament de Deltebre ha presentat este matí el Catàleg de les Festes d’Estiu sota el lema: “L’estiu sense filtres”. Un recull de totes les propostes culturals, lúdiques, esportives i festives programades al municipi i al nucli de Riumar.

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, més de 50 activitats animaran els equipaments, carrers i places amb propostes de tots els àmbits artístics, destinades a tots els públics i gratuïtes, que compten amb la col.laboració d’entitats i associacions del municipi. "Estem satisfets del resultat final d'este catàleg d’estiu, ja que posa en valor la bona distribució i organització per no solapar els diferents actes. Este catàleg, és una bona proposta lúdica ja que posa en èmfasi una excel·lent oferta d’activitats per al turisme que ens visita, així com per als veïns i veïnes del nostre municipi", ha afirmat l'alcalde, Lluís Soler.

Per la seua banda el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana, Carlos Serra, ha subratllat "el treball dut a terme entre les diferents àrees del govern per tal d’oferir a tota la població i a tot el turisme, tot un ventall de propostes festives".

En la seua intervenció, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez ha destacat que "este catàleg d’estiu serà traduït a 5 idiomes diferents per tal de tenir un ressò a nivell turístic i que la gent que ens visite gaudisca, no només del paisatge i la seua gastronomia, sinó que també puga gaudir de diferents activitats esportives, lúdiques i culturals. Un dels eixos fonamentals per a la revalorització econòmica del nostre municipi és l’enfocament turístic", ha subratllat.

En el transcurs d’esta presentació, s’ha comptat amb la presència del cap de l’oposició José Emilio Bertomeu (Compromís d’Esquerres), el qual ha mostrat tot el suport a la iniciativa presentada i ha agraït el consens que s’ha aconseguit per a la elaboració d'este catàleg d’estiu.

El tret de sortida de la programació del Catàleg de les Festes d’Estiu serà avui, 23 de
juny, amb les Festes de Sant Joan al nucli de Jesús i Maria i clourà amb la Festa de
l’àrros “La Sega”. La programació inclou actes tan populars com les Festes del
Barracot, la Bouesia, el Festival Deltebre Dansa, les Festes del Turisme, les Festes
Majors, les de Sant Miquel o les Festes de Sant Ramon, organitzades per
l’Ajuntament i altres entitats i associacions del municipi.