L'aventurer Jesús Calleja sobrevola amb el seu helicòpter el Delta de l'Ebre

El programa 'Volando Voy' de Cuatro dedicarà un programa al nostre territori

1200_1465984173calleja_play
1200_1465984173calleja_play
Redacció
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:50h
El carismàtic aventurer Jesús Calleja es troba estos dies rodant un nou capítol del seu programa Volando Voy al Delta de l’Ebre. Així ho ha fet saber a través del seu compte de facebook, on ha penjat un vídeo fent un vol amb el seu helicòpter Robinson 44 sobre la desembocadura de l’Ebre.  A més, sembla molt conscienciat sobre la problemàtica que viu el territori: “El Delta de l’Ebre està en regressió, no arriben els sediments que han d’arribar. Si això continua així, juntament amb el canvi climàtic, este Delta pot arribar a deparèixer”, explica mentre sobrevola la zona.

El programa, que s’emet per Cuatro, de moment no te data oficial d’emissió. Calleja es troba rodant durant estes setmanes els capítols de la segona temporada d’este programa a ​​la recerca de noves destinacions ajudant, a través de diferents missions tecnològiques, als habitants de cada zona.

En la temporada anterior Calleja va viatjar fins a paratges desconeguts per a molts, com les mines de Río Tinto (Huelva), el Caminito del Rei (Màlaga) o Las Médulas (Lleó).