Acord per Godall denuncia «falta de transparència» del govern PSC-PP

Lamenten l'absència de convocatòria de plens ordinaris durant este primer any i la manca de predisposició a donar informació

Redacció
14 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:56h
Transcorregut un any des de la constitució del nou consistori de Godall, el grup Acord per Godall–AM ha fet balanç de la gestió del govern de coalició format per PSC i PP.

El regidor i portaveu d'Acord per Godall, Alexis Albiol, ha criticat com "una constant" d'este primer any "les reticències i els obstacles del PSC-PP a donar informació sobre la gestió municipal". L' exemple més clar, segons l'oposició, és "la reiterada negativa" del govern municipal a les repetides demandes d'Acord per Godall de poder enregistrar i difondre els Plens municipals. "Malgrat que la Llei ens emparava, no va ser fins el passat 1 de juny que se'ns va autoritzar a l'enregistrament", ha afirmat Albiol. Segons Acord per Godall, a més, el govern municipal no ha facilitat, passats deu mesos, els comptes de la Festa Major de l'any 2015.
 
En esta mateixa línia, el regidor també ha destacat l'absència de convocatòria de plens ordinaris durant este primer any: "Gairebé tots els plens que s'han convocat han estat de caràcter extraordinari. Ara feia més de vuit mesos que no es convocava un Ple ordinari, de manera que s'ha incomplert l'acord que es va prendre el dia del Ple d'organització de l'actual Ajuntament de convocar un Ple ordinari cada mes", ha assegurat el regidor.
 
Alexis Albiol ha demanat un canvi d'actitud del PSC-PP: "la nova política no ve determinada per l'edat dels governants sinó per les actituds i els fets dels mateixos, i al nostre poble, després de vint anys de governs socialistes, alguns es creuen amb el dret de dirigir l'Ajuntament com si fos la seua finca particular. Haurien d'entendre que l'ajuntament és de tots, i per això demanem transparència".