​Móra la Nova tindrà una cadira hidràulica per a la piscina municipal al juliol

S'ha adquirit amb la col·laboració d'entitats del municipi, l'Ajuntament i l'Obra Social 'La Caixa'

L'Ajuntament i l'Obra Social 'La Caixa' han signat avui l'acord pel qual l'entitat bancària aporta 3.000 euros.
L'Ajuntament i l'Obra Social 'La Caixa' han signat avui l'acord pel qual l'entitat bancària aporta 3.000 euros. | Ajuntament de Móra la Nova
Redacció
13 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:36h
La piscina municipal de Móra la Nova estrenarà este estiu una cadira hidràulica per a persones amb problemes de mobilitat. Els diners per poder-la comprar s’ha aconseguit gràcies a una col·laboració a tres bandes: d’una part, totes les entitats del poble, esportives, socials i culturals, van organitzar al maig un cap de setmana solidari ple d’activitats diverses (partits esportius, venda de pastissos, tapeo musical, bingo, dinar popular...), amb què van recaptar 2.854 euros; d’altra part, avui dilluns l’Ajuntament ha signat un conveni amb l’Obra Social 'La Caixa', pel qual l’entitat bancària dóna una subvenció de 3.000 euros per a la mateixa causa, i, finalment, l’Ajuntament moranovenc, tal com s’hi va comprometre, costejarà els diners que resten fins a arribar als 6.307 euros que costa la cadira, així com tota la despesa de la instal·lació.
 
L’alcalde, Francesc Xavier Moliné, s’ha mostrat molt satisfet de la solidaritat mostrada per les entitats i gent particular del poble, així com ha agraït la implicació de la Fundació 'La Caixa', “perquè  podem dir que entre tots ho hem fet possible i de manera molt ràpida, és per això que este estiu ja podrà entrar en funcionament”.
 
La regidora Míriam Vinaixa, com a coordinadora de la taula d’entitats de la població, també ha volgut agrair la implicació de tothom: “El cap de setmana solidari va ser un èxit perquè tots ens vam fer nostra esta problemàtica que no permetia que la gent amb mobilitat reduïda, com per exemple els avis de la  residència i centre de dia, pogués gaudir fàcilment de la piscina”. Vinaixa ja ha apuntat que la taula que reunix la major part d’entitats locals continuarà treballant per detectar noves necessitats a la població i per a fomentar el treball col·laboratiu.
 
La previsió és que la cadira puga estar instal·lada i en funcionament el pròxim mes de juliol.