El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix un nou catàleg de xerrades a les associacions de gent gran

Consta de 10 xerrades i dos tallers que van a càrrec de tècnics de la institució comarcal

Presentació del nou catàleg de xerrades adreçades a la gent gran.
Presentació del nou catàleg de xerrades adreçades a la gent gran. | Cedida
Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 11:09h
El Consell Comarcal del Baix Ebre oferix a les associacions de gent gran de la comarca un nou catàleg de xerrades i tallers formatius sobre aspectes relacionats amb el Baix Ebre.

Este nou catàleg va ser presentat este dimarts al Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Ebre, celebrat a la sala d'actes de la seu comarcal.

El catàleg consta enguany de 10 xerrades i dos tallers que van a càrrec de tècnics de la institució comarcal. El contingut de les conferències van des de temes socials com la Llei de la dependència a aspectes més divulgatius com la importància de reciclar, la incidència de la mosca negra o fer turisme i salut, amb una sortida a la Via Verda.

El catàleg també inclou xerrades sobre el funcionament de les depuradores, l'adaptació de la llar per fer front als problemes de mobilitat o el Consell Comarcal, que inclou visites guiades al Centre d'Inspiració Turística EbreTerra i a l'edifici de la institució comarcal.

Pel que fa als tallers se'n proposen dos: un sobre internet i les noves xarxes socials, i un altre sobre els rumors en l'àmbit dels serveis socials.