Millores en accessibilitat i seguretat a l'aparcament del fossat de l'HTVC

Dimecres, dia 8 de juny, s’inicien les tasques de col·locació de les noves escales al fossat d’aparcament proper a l’hospital a fi de millorar-ne l’accessibilitat i la seguretat

El camí de terra de l'aparcament del Fossat serà substituït per unes escales.
El camí de terra de l'aparcament del Fossat serà substituït per unes escales. | Cedida
Redacció
06 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:11h
Este dimecres 8 de juny s’inicien les tasques de fonamentació i de col·locació d’una estructura metàl·lica a les escales d’accés al fossat situat a la vora del recinte de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC) i que s’utilitza com a aparcament de vehicles.

La intervenció, que té per objectiu facilitar l’accessibilitat dels usuaris i augmentar-ne la seguretat, ha estat aprovada per Patrimoni de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tortosa, i supervisada per un arqueòleg. Es tracta d'unes obres de caràcter menor i que no afecten els elements protegits, ja que l’actuació s’ha plantejat com un element superposat a l’escala actual. 

L’arqueòleg emetrà un informe final que garantirà que els accions no afecten cap element de valor històric, ja que es tracta de terrenys catalogats com a bé cultural d’interès nacional.

La previsió de l’adaptació de la instal·lació de la nova escala és de set dies, durant els quals els usuaris hauran d’utilitzar, de manera compartida amb els vehicles, la rampa de formigó existent, per la qual cosa es protegirà la zona de vianants amb una tanca i hi haurà un vigilant que coordinarà la mobilitat dels accessos.

L'HTVC demana la col·laboració de tots durant els temps que duren les obres.