Ferran Bel, nou personatge del 'Polònia'

L'actor i humorista Fermí Fernández interpretarà l'alcalde de Tortosa en un gag sobre monument franquista

El programa de sàtira política 'Polònia' es fa ressò de la consulta sobre el monument franquista de Tortosa
El programa de sàtira política 'Polònia' es fa ressò de la consulta sobre el monument franquista de Tortosa | Cedida
Redacció
01 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:57h
Se sol dir que a Catalunya un polític esdevé important és imitat al Polònia. Doncs bé, este dijous l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (o la seua imitació), farà la primera aparició al programa de sàtira de TV3. Les xarxes socials del programa han anunciat l'aparició de Bel, interpretat per l'actor Fermí Fernández, en un gag sobre el monument franquista del riu Ebre. Segons han avançat, la imitació de Ferran Bel organitza un concurs per trobar idees per reinterpretar el "fascisme", en al·lusió a la polèmica generada per la consulta sobre el monument.
 L'actor i humorista que imitarà Ferran Bel, Fermí Fernández, va començar la seua carrera de la mà d'Andreu Buenafuente al Terrat i, actualment, és conegut per interpretar els personatges d'Angela Merkel, Xavier García-Albiol, Luís de Guindos o Santiago Niño Becerra.

Tot i que les Terres de l'Ebre no acostumen a tindre gaire protagonisme al Polònia, esta temporada van fer una al·lusió durant el discurs del "president" Puigdemont, que animava a baixar a Amposta per manifestar-se contra el Pla hidrològic de l'Ebre, o un altre en què acabava hospitalitzat després del seu primer viatge oficial a l'Ebre i ironitzava amb el contrast entre Girona i les comarques del sud de Catalunya.