VÍDEO| Una quinzena de músics i cantautors a favor de la retirada del monument franquista

Comissió per la retirada de símbols franquistes de Tortosa ha publicat un vídeo on ajunta els suports del món de la música que han recollit durant la campanya

Músics com Arturo Gaya, Montse Castellà o Francesc Ribera
Músics com Arturo Gaya, Montse Castellà o Francesc Ribera | Cedida
Redacció
26 de maig del 2016
Actualitzat el 27 de maig a les 10:04h
La Comissió per la retirada dels símbols franquistes de Tortosa ha publicat un vídeo a la seua pàgina de facebook recollint totes les mostres de suport que els han fet arribar diversos grups de música i cantautors d'arreu dels Països Catalans.




Al llarg de la campanya de la consulta sobre el monument de la Batalla de l'Ebre de Tortosa, la Comissió per la retirada de símbols franquistes de Tortosa ha anat recollint adhesions de tota mena: personalitats de la cultura catalana, entitats de la societat civil, sindicatspartits polítics... i també músics. Uns 18 grups i cantautors d'arreu dels Països Catalans han enviat vídeos on critiquen la presència del monument franquista i demanen la seua retirada. A clàssics de l'escena musical de rock-protesta com Titot, el cantant de 'Brams', o 'Reincidentes' se'ls han sumat d'altres de més actualitat com 'ZOO' o 'Ebri Knight'. Com no podria ser d'altra manera, han participat també músics ebrencs. Com els tortosins Arturo Gaya i Montse Castellà, Animalístic, els grups d'ska-rock 'Xeic!' i 'Maskarats' o agrupacions de música més tradicional com la 'Rondalla dels Ports' i 'Espai de so'.