ICV Terres de l'Ebre elegix als seus representants al Congrés i al Senat de cara a les eleccions generals

David Jarque i Vicent Pruñonosa (Podem) repetiran als llocs 3 i 5 respectivament de la llista al Congrés per Tarragona, mentre que Jordi Jordan formarà part de la llista al Senat

Redacció
26 de maig del 2016
Actualitzat el 28 de maig a les 15:35h
L'executiva d'Iniciativa per Catalunya Verds-Entesa de les Terres de l'Ebre va escollir a David Jarque i Jordi Jordan com a representants a la llista electoral de la província de Tarragona del Congrés i el Senat, respectivament. A més, Vicent Pruñonosa, com a representant de Podem, figurarà en 5 posició. D'esta manera, Jarque i Pruñonosa repetixen posicions, mentre que Jordan entra de nou com a aspirant a senador.
 
Així, de cara a les properes eleccions del 26J, la llista del Congrés dels Diputats de la candidatura En Comú Podem a la província de Tarragona, manté els mateixos noms que va presentar el 20D i que va resultar guanyadora al conjunt de la província. David Jarque, secretari de política municipal a les Terres de l'Ebre, repetix al tercer lloc de la llista “amb el compromís i la il·lusió  de millorar encara més el resultats aconseguits en les anteriors eleccions que portaren a assolir els millors resultats a les Terres de l'Ebre i la victòria a ciutats com Tortosa, Deltebre, Roquetes, Ulldecona,... entre d'altres, i fent així, que el canvi al govern de l'Estat Espanyol siga una realitat”. L'úlldeconenc Pruñonosa estarà al número 5.
 
Per la seua banda, el coordinador d'ICV-Entesa a TE i regidor a Tortosa, Jordi Jordan serà present a la llista del Senat estes properes eleccions. Este canvi, segons la formació “s'emmarca en el desig de major presència ebrenca com a reconeixement a la tasca realitzada i els bons resultats aconseguits a les eleccions municipals d'ara fa un any”. Jordi Jordan destaca “que caldrà tot l'esforç possible per a aconseguir no només tornar a guanyar, sinó aconseguir més representació i poder aturar la tant desitjada, per diversos sectors, gran coalició de PP, PSOE i C'S. A l'Estat Espanyol li cal poder guanyar el canvi, i aquest, no serà possible sense En Comú Podem, les diferents confluències i Unidos Podemos”. Jordan ha afegit que, en el cas que sortís elegit, “donaria el sou de regidor i la meitat del de senador per adaptar-nos al topall que ens hem marcat com a formació, situat en 2.600 euros mensuals, prenent com a referència el que cobra un director d’institut”, ha assegurat.