L'autobús entre Barcelona i les Terres de l'Ebre tindrà un servei més els diumenges

Territori i Sostenibilitat avançarà en 20 minuts la sortida dels combois des del territori els dissabtes per harmonitzar els horaris de tots els dies de la setmana

ACN
20 de maig del 2016
Actualitzat el 21 de maig a les 15:14h
El nou bus sortirà d'Alcanar a la 13h i tornarà de Barcelona a les 16:30h
El nou bus sortirà d'Alcanar a la 13h i tornarà de Barcelona a les 16:30h | Sílvia Berbís
El Departament de Territori i Sostenibilitat reforçarà el servei de bus entre les Terres de l'Ebre i Barcelona els diumenges amb l'addició, a partir d'este 22 de maig, d'una nova expedició d'anada i una altra de tornada. El nou servei sortirà a la una del migdia des d'Alcanar, passant per les cases cinc minuts després, per Sant Carles de la Ràpita a la una i vint minuts, per Amposta a la una i quaranta, per Tortosa a les dos menys deu minuts i per l'Aldea (l'Estació) a les dos en punt. L'hora d'arribada prevista a Barcelona serà a les quatre de la tarda. En el trajecte invers de tornada, l'autobús sortirà de la capital catalana a les quatre i mitja de la tarde i arribarà a l'Aldea a les sis i trenta-cinc, a Tortosa a les set menys quart, a Amposta a les set menys cinc minuts, a Sant Carles de la Ràpita a les set, les Cases d'Alcanar a les set i quart, finalment, a Alcanar a les set i vint-i-cinc.

Segons ha apuntat Territori i Sostenibilitat, els horaris d'anada i tornada dels combois entre les Terres de l'Ebre i Barcelona s'harmonitzen per a tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge, inclosos els festius, fet que suposarà els dissabtes avançar 20 minuts la sortida en sentit Barcelona. Esta modificació entrarà en vigor este mateix dissabte, dia 21 de maig.