Sortegem degustacions per al MESCLA de Deltebre!

Vine a tastar les creacions de més de 30 restaurants de les Terres de l'Ebre

Cartell promocional de Mescla.
Cartell promocional de Mescla. | Cedida
Redacció
13 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:02h
Deltebre celebrarà entre el 20 i el 23 de maig uns dels certàmens gastronòmics més prometedors d'este 2016. Es tracta de Mescla, la Mostra Gastronòmica de les Terres de l’Ebre, que s’ubicarà al centre EbreTerra.

En este certamen es podran degustar els plats de gairebé una trentena de restaurants de totes les Terres de l’Ebre maridats amb els vins de la Terra Alta i cerveses artesanes. A més, es faran demostracions de cuina en directe, tallers i xerrades relacionades amb els productes i la cuina del territori. Una de les premisses de la mostra és que tots els plats presentats s’elaboraran únicament amb producte ebrenc.  Viure i sentir el paisatge de les Terres de l’Ebre i fer-ho posant en valor els productes agroalimentaris autòctons i la seua relació amb l’entorn, serà l'eix temàtic d'este nou esdeveniment.

L’entrada serà lliure i els tastos es podran fer adquirint tiquets de 5 degustacions (3 de menjar i 2 de beguda) a un preu de 7€. A més hi haurà una nodrida representació d’estands amb empreses que oferiran activitats de turisme experiencial i allotjaments. 

Si vols assistir, des de l'aguaita.cat i en col·laboració amb la regidoria de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultura, sortegem dos packs de 10 degustacions (2 tiquets per persona) per què pugues gaudir dels plats que s'oferiran. Omple el formulari i participa! Tens temps fins dijous!