Turisme la Ràpita participa al Mercat de les Escapades a Barcelona

El Col·lectiu de Cuina de la Ràpita i l'Estació Nàutica també tindran representació en esta fira, un aparador de les propostes turístiques de Catalunya dirigit al públic final

Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat el 09 de maig a les 18:43h
Turisme La Ràpita i l’Estació Nàutica participen a partir d'este divendres al Mercat d'Escapades que tindrà lloc fins diumenge a Barcelona, una fira que vol esdevenir un gran aparador per a les propostes turístiques de Catalunya. A més, en representació del Col·lectiu de Cuina de La Ràpita, l’empresa Musclàrium oferirà degustacions de musclos i ostres als assistents. Enguany el certamen coincidix amb la declaració de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 i, per tal de capitalitzar el potencial del turisme gastronòmic i l'enoturisme, l'Agència Catalana de Turisme desplegarà tot un seguit d'accions promocionals emmarcades en l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de la Ràpita, Rosa Anglès, ha destacat que “es tracta una fira d’assistència recomanable per a la Ràpita, a la qual acudim amb un estand propi Turisme La Ràpita i l’Estació Nàutica i on també estarà representat el Col·lectiu de Cuina de la Ràpita”.

Una de les particularitats del Mercat d’Escapades és que el sector turístic català tindrà l'oportunitat de vendre directament a l'usuari les seues experiències i donar a conèixer al públic local les seues propostes turístiques, convertint-se en un veritable mercat d'experiències. Esta fira turística, a la que van assistir l’any passat 25.000 persones, permet dissenyar escapades específicament per als participants, de manera que s’estableix una relació directa amb el públic. Entre les accions que desenvoluparà el municipi és un sorteig d’activitats per acudir a la destinació que s’ofereix.

En l’àmbit de la gastronomia, també La Ràpita hi tindrà una presencia destacada, atès que comptarà amb l’assistència, en representació del Col·lectiu de Cuina, d’un dels productors, Musclarium, que farà degustacions de musclos i ostres.

El Mercat d’Escapades tindrà lloc des d’avui divendres 6 de maig fins diumenge 8 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona.