'El gran dictat' posa en marxa un campionat de comarques

El joc en directe del programa, inclòs en l'última versió de l'aplicació, buscarà el territori que escriu més bé en català

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat el 03 de maig a les 19:49h
El gran dictat posarà en marxa a partir del 2 de maig el gran campionat per comarques, una competició que agruparà els usuaris que juguen des de casa per territoris. Estos lluitaran per aconseguir que la seua comarca siga la millor de Catalunya escrivint el màxim de paraules correctes del dictat final.

Durant l'emissió del programa de TV3 es mostraran en pantalla dades estadístiques amb els territoris que sumen més encerts. Després de cada paraula apareixerà un gràfic amb els percentatges de les cinc comarques que hagen escrit més paraules correctes. Un cop dictats tots els mots de cada nivell, s'anunciarà quin territori va guanyant la partida. Al final del programa, els usuaris descobriran si han col·laborat a proclamar la seua demarcació com a vencedora del campionat.

A més, d'aquí poc, els resultats es podran consultar al web del programa tv3.cat/elgrandictat, en què s'hi publicarà un rànquing amb els 42 territoris ordenats en funció del percentatge d'encerts.

El joc en directe està inclòs en l'última versió de l'aplicació d'"El gran dictat" per a dispositius mòbils i tauletes tàctils iOS i Android. Els usuaris que vulguen jugar des de casa tan sols han d'actualitzar l'aplicació o descarregar-la (en cas que encara no la tinguen) i accedir-hi a través del botó "Juga en directe".