Sortegem dos entrades dobles per assistir al TEDxAmposta el proper 7 de maig

Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat el 29 d'abril a les 11:23h
Imatge d'arxiu del TEDxAmposta en una de les edicions anteriors.
Imatge d'arxiu del TEDxAmposta en una de les edicions anteriors. | Cedida
S’apropa un dels esdeveniments més destacats, en l’àmbit del coneixement, dels que se celebren a les Terres de l’Ebre. El TEDxAmposta, que tindrà lloc la tarda del proper 7 de maig a Amposta, cita dotze ponents de prestigi internacional per exposar experiències personals i investigacions i progressos en el camp de la ciencia i la tecnologia, en diversos àmbits, que no us dixaran indiferents.

El grafè, l’alimentació del futur, els darrers descobriments en el camp de l’ADN, la caça de talents futbolístics o la neurociencia són algunes de les temàtiques que es tractaran a les conferències, de 18 minuts, que es desenvoluparan de 4 a 8 de la tarda. Entremig s’oferirà un berenar i en acabar, el xef Albert Guzman, del restaurant Les Delícies, de la Ràpita, conjuntament amb empreses de productes ebrencs, oferirà un sopar a tots els assistents amb un menú especialment pensat per al TEDxAmposta.

D’acord amb l’organització del TEDxAmposta 2016, aguaita.cat sorteja dos entrades dobles per assistir a l’event. Cada entrada està valorada en 14 euros i inclou el berenar i el sopar. Per participar, ompliu el formulari que trobareu a sota. El sorteig l'efectuarem el proper dijous 5 de maig, i donarem a conèixer els guanyadors el mateix dijous a la tarda.

Podeu trobar tota la informació sobre el TEDxAmposta 2016 aquí