Els usuaris posen un 'excel·lent' al Servei de Transport Adaptat del Baix Ebre

El TAD és un servei de transport que ofereix el Consell Comarcal del Baix Ebre a les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat i amb grau de dependència

El TAD presta servei a les persones amb mobilitat reduïda de diverses poblacions del Baix Ebre
El TAD presta servei a les persones amb mobilitat reduïda de diverses poblacions del Baix Ebre | Cedida
Redacció
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:51h
Els usuaris del Servei de Transport Adaptat (TAD) del Consell Comarcal del Baix Ebre valoren molt positivament la qualitat, la puntualitat, la durada del trajecte i el tracte personal, segons un estudi de satisfacció i qualitat elaborat pel Departament de Serveis a les Persones de la institució comarcal.

La qualitat del servei té una valoració mitjana de 9,2. Un 71% dels entrevistats la puntua per sobre de 9 i només un 5% la valora amb un 4 o un 6, les notes més baixes atorgades. Pel que fa a la puntualitat, gairebé tots els entrevistats la considera "correcta" i només un 5% diu que no ho és. En relació a la durada del trajecte, tres de cada quatre dels usuaris la qualifica, també, com a "correcta". Sobre el tracte personal rebut, la neteja i manteniment del vehicle tots els entrevistats les valoren com a "correctes".

El TAD és un servei que facilita el transport de persones amb mobilitat reduïda, discapacitades o amb grau de dependència als centres socials d’atenció especialitzada, preferentment de titularitat pública. Actualment 112 persones se’n beneficien d’este servei, entre les quals s'hi troben persones majors de 70 anys en grau de dependència que es desplacen a centres de dia i persones discapacitades que assisteixen a centres ocupacionals.

El servei de transport adaptat disposa actualment de sis vehicles i realitza un total de quatre rutes que atenen les demandes dels usuaris de diversos municipis del Baix Ebre (a excepció de Tortosa) com Roquetes, Deltebre, l'Aldea, l'Ametlla de Mar o Xerta. L’estudi també constata que més de la meitat dels actuals usuaris no podrien desplaçar-se de no existir este servei de transport.