El PSC de Tortosa reclama que el complex de piscines n'incloga una de descoberta

Els socialistes demanen al Govern que es replantege el projecte | El regidor d'Esports respon que el projecte inclou una zona d’esbarjo exterior amb solàrium, connectada a la piscina, que ja complix amb la funció lúdica de piscina d’estiu

Façana de les piscines municipals de Tortosa.
Façana de les piscines municipals de Tortosa. | S.Berbís
Redacció
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:48h
Després d’haver accedit a l’estudi previ del futur complex esportiu pendent de construir a Tortosa des de fa anys, el PSC ha expressat avui la seua disconformitat amb el projecte en comprovar, segons ha explicat, que no inclou la construcció d’una piscina descoberta d’estiu. En canvi sí que hi ha una piscina gran i una petita cobertes; una zona d’spa; 4 pistes de pàdel; i tota una sèrie de sales d’activitat física i fitness a la planta primera. Segons els socialistes, este no és el model de complex esportiu i de piscines que Tortosa necessita, i reclamen que el govern es replantege el projecte per contemplar una piscina recreativa que permeta el bany a l’època estival.

Segons Roig, el projecte contemplat “s’aproxima més al gran projecte promès per Bel el 2011, però s’allunya de la realitat dels tortosins, que novament s’hauran de desplaçar a l’estiu per gaudir d’un piscina descoberta i d’una zona d’esbarjo a l’aire lliure. Això si, tindrem 4 pistes de pàdel, quan Tortosa sí que disposa d’oferta per a la pràctica d’este esport, però no de piscina descoberta”.
 

Roda de premsa del portaveu del PSC Enric Roig, este matí. Foto: PSC

Davant d’esta situació, el PSC sosté “ens trobem novament davant d’una altra imposició del govern de Bel, amb el suport dels Republicans de Tortosa, i ara també de Movem Tortosa i sense pensar en els veïns”, exposa en una nota de premsa. “Dubtem molt d’este nou projecte, de la seva temporalització i del seu cost i forma de finançament i ja veurem quan podem gaudir finalment d’unes piscines que no són les que Tortosa es mereix i per tant creiem que el projecte s’ha de replantejar de cap i de nou encabint-hi una piscina i zona d’esbarjo descoberta” ha reblat Roig.

La resposta del Govern municipal
El govern tortosí no ha tardat en respondre a les critiques socialistes. El regidor d’Esports, Joaquim del Pino, ha recordt que “el municipi de Tortosa ja compta amb servei de piscina d’estiu als pobles, a banda que el nou complex d’aigües inclou una zona d’esbarjo exterior amb solàrium, connectada a la piscina, que complix amb la funció lúdica de piscina d’estiu”. Del Pino ha lamentat que el portaveu del PSC busque crear una “polèmica falsa” i li ha recordat que “s’està quedant sol criticant els grans projectes de ciutat com la reforma del pont de l’Estat, l’enderroc de les cases de la Catedral o la nova piscina”.