Surten a la venda les entrades per al TEDxAmposta 2016

Els 100 primers inscrits rebran com a obsequi unes ulleres Google Cardboard

Imatge d'arxiu de la primera edició del TEDxAmposta.
Imatge d'arxiu de la primera edició del TEDxAmposta. | Cedida
Redacció
13 d'abril del 2016
Actualitzat el 15 d'abril a les 10:38h
Des d'este dimecres a les 11 del matí ja està disponible, en este enllaç, la venda d'entrades per al TEDxAmposta 2016, que se celebrarà el proper 7 de maig a l'auditori de la Lira Ampostina. 

Ponents de prestigi internacional ja n'han confirmat l'assistència, entre els quals hi haurà la doctora en neurobiologia Mara Dierssen; la investigadora del Centre d’Investigació Biomèdica en Red-Bioenginyeria, Biomaterials i Nanomedicina (CIBER-BBN), Elisabet Prats, o la reportera Dorothée Adam, impulsora del projecte An eye for an eye

L'entrada general, que té un preu de 14 euros, inclourà berenar i sopar. A més, els 100 primers en adquirir-la rebran com a obsequi  unes ulleres Google Cardboard, fetes de amb cartó plegable, que permeten veure en realitat virtual i 360º.
 

Ulleres de realitat virtual Google Cardboard. Foto: Google


Cal recordar que en esta tercera edició, per primer cop, TEDxAmposta no comptarà amb el límit d'aforament de 100 places, sinó que s'adaptarà a la capacitat de l'auditori (que supera les 500 cadires), gràcies a la concessió de la llicència oberta que han aconseguit els seus organitzadors. 

El TEDxAmposta 2016 del proper 7 de maig obrirà portes a les 15.30 hores, per tal d'entregar les acreditacions. Les ponències començaran a les 16.00 hores. Hi haurà un descans de mitja hora, per berenar, a les 18.00 hores i les conferències continuaran fins a les 20.30 h. A partir d'esta hora hi haurà un sopar de germanor amb públic i participants a la mateixa lira.

Pots adquirir l'entrada clicant aquí.