La visió del món rere l'objectiu d'una càmera, al TEDxAmposta 2016

La reportera Dorothée Adam impulsora del projecte An eye for an eye i reportera oficial del president francès François Hollande serà una de les ponents del proper dia 7 de maig

Sofia Cabanes
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:58h
Imatge del projecte An eye for an eye
Imatge del projecte An eye for an eye | Cedida
En l'era del Facebook i d'Instagram, xiquets de diferents parts del món mantenen correspondència a travès de fotografies. Ho fan a través del projecte An eye for an eye, que implementa correspondències fotogràfiques sostenibles entre grups de nens en situació econòmica, social o psicològica difícil. La fotografia, com a llenguatge universal, permet que xiquets de diferents parts del món, que mai podran contactar físicament, es comuniquen entre sí a través de les imatges. L'empresa ebrenca Filmsnòmades és mecenes d'An Eye For An Eye i encarregada de documentar els tallers que es fan arreu del món.

Este és un dels projecte de la reportera francesa Dorothée Adam, que el proper dia 7 de maig compartirà amb els assistents del TEDxAmposta 2016 la seua particular visió del món en forma d'imatges. 

L'Àrtic és una de les seues passions. L'ha visitat des de 2007, acompanyant expedicions científiques. Des d'este paisatge despullat de tota referència, Adam ha creat un estil propi on combina dibuixos i imatges de vídeo, a la manera dels llibres de viatges, per acostar l'espectador a este indret inert. 

Però  Dorothée Adam té una altra faceta molt més exposada al focus mediàtic, i és que treballa com a Reportera oficial del President francès François Hollande, a qui acompanya a la majoria dels seus viatges a França i a l’estranger. Així, Adam realitza reportatges, documentals, vídeos interactius i també en formats curts, de les accions i viatges del President francès.

Una ponent, doncs, que pot aportar una vísió en este TEDxAmposta 2016 unica del món, a travès de la seua càmera i les seues experiències.