Neix el Mítics Festival a l'Aldea, amb Els Catarres, Pepet i Marieta i DJ's de renom

Este esdeveniment musical tindrà lloc el 9 de juliol al Pla dels Catalans, a l'Aldea

Pepet i Marieta és un dels grups que actuaran en directe en el Mítics Festival.
Pepet i Marieta és un dels grups que actuaran en directe en el Mítics Festival. | Mítics Festival
Redacció
06 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:54h
El proper 9 de juliol, el Pla dels Catalans, a l’Aldea, acollirà un nou esdeveniment musical que arrenca amb força a les Terres de l’Ebre i que pretén convertir-se en el festival musical de referència del sud de Catalunya. Se l’ha batejat amb el nom de Mítics Festival i oferirà 20 hores de música en sis espais. A la zona de concerts en directe hi ha programades les actuacions d’El Mafio, El Son de la Chama, Pepet i Marieta i Els Catarres i el Tour 40 Principals. A més, una quinzena de Dj’s (Sepe, Eduard Ventura, Gallo, Marc Jam, Joan Cabanes, Cristobal, Marc Sorolla, Enrik, Even Artist, Raul Sech, Paco Pil, Gerad Llarch, Carlos i Lluis Torralvo), repassaran la música de les últimes dècades i l’actual en diversos espais addicionals, com Mitics 80, Mítics 90 i zona Fresh.

Per calentar motors, ‘Que nos quiten lo bailao’ serà la festa prèvia a l’inici de Mítics Festival, des de les 11:00 del matí a les 16:00 hores. El públic assistent també podrà gaudir d’una zona infantil, zona relax, zona d’atraccions, zona gourmet i zona VIP, i podrà experimentar la sensació de pujar a un globus aerostàtic, utilitzar una zona d’acampada i els serveis de transport especials habilitats per l’empresa Hife.

Les entrades es posaran a la venda a partir del 7 d’abril. Es podran adquirir per internet a www.tiquetea.com, trucant al 977 450 003 o bé als diferents establiments col·laboradors. 
L’organització preveu aportar un 2% de la facturació a l'ONG SEO/BirdLife amb l’objectiu de finançar la reintroducció de d'òliba al Delta de l'Ebre.

Podeu consultar aquí més informació.